Britta,Blue&Barock Zebu 1.JPG

Endelig premiere...

Den 31 oktober havde vi endelig premiere på Teater ZeBu på vores forestilling DANMARKSBILLEDER som vi havde arbejdet længe og intensivt på. I dag den 27 november fik vi så en forrygende anmeldelse i Teateravisen.dk af Randi K. Petersen. Vi er stolte og glade og ser frem til at komme ud og spille for børnene rundt i landet. Vi er også meget taknemmelig for den generøse støtte vi har fået fra Statens Kunstfond, Augustinusfonden, AP Møller Fonden, Frederiksberg Fonden, Wilhelm Hansen Fonden og Hoffman og Husman Fonden til at realisere dette vidunderlige projekt.

Citater:

27 november 2020.

"Der er overskud hele vejen rundt i billederne af Danmark, hvor musik og tale bliver et nyt fælles sprog – en ny slags musikdramatik for børn på et meget højt niveau."

"Danmarks Billeder’ bliver præsenteret som en koncertfortælling. Det er det også, men det er mere end en det. Med pianisten Maria Teresa Assing og Thomas Hass på saxofon er der musikalsk idérigdom og overskud hele vejen rundt.

 

"Det gælder også skuespilleren Britta Thøgersen Toft. Som forestillingens fortæller får hun det talte ord, beskrivende lyde og et skønt rap-nummer til at glide ubesværet ind og ud af musikken som en tredje stemme og med masser af medfortællende krop. "

"I ’Danmarks Billeder’ går man hele vejen og skaber en ny slags musikdramatik på et højt niveau, som børn ikke kan opleve andre steder."

- Randi K. Nielsen - Teateravisen.dk